Dulceata de sfecla rosie

de Valclaudia in Dulceata / Gem, 19 Oct 2012 | 4698 vizualizari

 

reteta am preluat-o de la Bunica. Sarumana,Buni! Multumesc pentru idee....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg sfecla rosie
  • 1 kg zahar
  • 1 l apa
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de sfecla rosie:

Am pus apa la fiert cu zaharul pana s-a facut sirop ( de consistenta mierii).

In acest sirop am adaugat coaja si miezul lamaii taiate marunt.

Intre timp am curatat si taiat sfecla la dimensiunile potrivite pentru dulceata.

Am adaugat sfecla in sirop, si am asteptat (mult si bine) sa se ingroase.

Rezultatul insa, a intrecut toate asteptarile mele si ale familiei! E o dulceata excelenta!!!

Spor la treaba, bucatarasi! Merita sa o incercati! :)

TIPS-URI

1

Dulceata mea nu are culoarea pe care am vazut-o in poze la Bunica. Cred ca sfecla n-a fost la fel de inchisa la culoare. Ori poate eu am fiert-o mult mai mult.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Lau 1

19.10.2012, 21:11

am sa fac si eu

Valclaudia 1

19.10.2012, 21:21

Repet si eu reteta; voi tripla, probabil cantitatile pentru ca prea ne-a luat prin surprindere rezultatul... Buni stie ce spun! E delicioasa!!!

Panacris 1

18.08.2017, 16:44

Mâine îi vine din nou rândul Așa poate aduc și rețeta Minunată!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de sfecla rosie